Kreativ kraft

Klistermärken

Skapande kan ske i väldigt många olika former men den kreativa kraften bor i oss alla. Vissa är logiskt kreativa och kommer på banbrytande vetenskapliga formler. Andra har otrolig talang i händer och fingrar och kan skapa de mest fantastiska saker. Ytterligare andra kan komma på fantastiska idéer och några kan uttrycka sig på de mest magiska vis via poetri, musik och berättande. Var och en har ett eget ansvar att hitta sin kreativa kraft och göra något vettigt med det, för det är i skapandet som vi är som mest lyckliga.

Egna klistermärken

Man kan givetvis få hjälp med sitt skapande också, för som sagt så finns det många med enorm fantasirikedom, men utan medel att skapa det de fantiserar fram och då är samarbeten väldigt värdefulla. Klistermärken är ett exempel. Att i fantasin skapa användbara, roliga, fina klistermärken är enkelt för många och svårt för vissa. Att skapa fysiska klistermärken är väldigt svårt för de allra flesta, men så finns det ju affärer att köpa färdiga klistermärken från och firmor att beställa från. Chansen att man finner en butik som säljer just sådana klistermärken man vill ha är dock ganska liten. Då vill man ha någon som man kan beställa från och som kan anpassa sin framställning efter ens önskemål. Det finns ju sådana, som tur är.

Fantasi och kreativitet har vi människor begåvats med för att vi ska använda den. Det är den som för all utveckling framåt.

1 Aug 2018