Kreativ kraft

Konst i Mexico

Jag är mycket förstjust i konst av olika slag. Något jag skulle vilja göra är resa till Mexico. Därifrån kommer ju nämligen Frida Kahlo. Hon föddes i Mexico City och målade mycket självporträtt. Hon tog inspiration från mexikansk populärkultur, och arbetade i en sorts naivistisk folkkonsttradition.

Skulle vilja besöka Casa Azul som är det tredje mest välbesökta museet i Mexico City, tidigare Frida Kahlos och Diego Riveras hem. Sedan vill jag ju även passa på att njuta av Mexico för övrigt!

Se hela Mexico

Såg att man kan boka resa Mexico med Inca Tours. De erbjuder en resa som de kallar för Mexikos kulturskatter. Den tar en med på en oförglömlig resa genom svunna storhetstider. Detta är en resa som verkligen pasar om man vill uppleva en del av historien och se Mexikos kultur och dess skatter på nära håll. 

Så ja, varför inte ta och boka en resa till Mexico kanske. Det verkar som om det har mycket att erbjuda när det kommer till konst och kultur, så väl som att det finns en massa sevärdheter att titta på så väl som att det går att sola och bada med vad jag förstår.

Intresserad du med?

Om du med tycker det är spännande att boka resor Mexico, besök inca.se som har dessa resor. Det ska jag göra igen, dels för att läsa mer om det men troligen även för att faktiskt boka en resa till mig. Känner att det kan jag vara värd att få åka iväg ett slag!

 

 

13 Mar 2018