Kreativ kraft

Renovera med kreativa lösningar

Att renovera badrum kan vara ganska svårt. Dels är det en hel del med VVS som man inte bör göra själv, om det inte är så att man är hantverkare själv. Även att dra elen till badrummet är bäst att överlåta till proffsen. Däremot då det gäller det andra, kan man, om man är händig och kanske har gjort det tidigare; lägga kakel och klinker själv på väggar och golv. Du kan utforma ett retro badrum mycket efter eget tycke, och det är här du kan använda din kreativitet som bestämmer inredningsdetaljer och komma på annorlunda lösningar.

Varför inte använda återvunnet?

Det finns en hel del miljövänliga alternativ, som kan vara roliga och unika. Det finns begagnat att få tag i, som är i användbart skick. Sedan kan man även välja splitternytt men i gammal stil, om man så vill. Du kan välja energisnåla lösningar, som snålspolande toaletter, blandare, duschar och mycket mera. Har du stort badrum, kan du till och med placera hela handdukssortimentet i badrummet. Varför inte? Det är ju bara dina behov som styr hur du har det hemma hos dig.

Energisnåla lampor

Man kan också välja bort de energislösande lamporna till badrummet och enbart välja energisnålt. Är det inte mysigast att ha levande ljus då man badar eller duschar? Dåp kan man ha belysning som endast hjälper till att få ett "stödljus" till ditt egentliga ljus med hjälp av ledljus. Vill du ha fler och bättre tips kan du läsa på bloggen www.renoverabilligt.nu. Lycka till med badrumsrenoveringen!

23 Jul 2017