Kreativ kraft

Satsa på snygga tavlor och posters

Ingen blir glad av nakna och kala väggar i ett hem. Det känns ogenomtänkt och inte särskilt inbjudande ut. Det kan vara smart att satsa på att köpa billiga posters online och rama in, eller köpa färdiga tavlor att hänga upp. Det kommer att göra ditt hem mer inbjudande och ger en trevlig och genomtänkt inredning. 

När du ska hänga upp dina tavlor eller dina posters, så se till att tänka till före. Ska du ha dem som en tavelvägg, eller på rad? Häng dem i en bra höjd, ögonhöjd är bäst och ger harmoni till det hela. Ska du ha flera posters eller tavlor på rad så ha rätt mellanrum, samt låt dem gå kan i kant. Det kan även vara nederkant eller överkant som de linjerar.

Hitta motiv som passar dig

Oavsett om du köper billiga posters online för att rama in och hänga upp eller köper färdiga tavlor, så ska du fundera på motiv. Det bästa motivet är så klart det du tycker om. Du behöver inte bara tänka färgskala eller vad som skulle "passa". Med de motiv du gillar så kan du spegla din egen personlighet. Så satsa på att ha sånt du verkligen gillar på dina väggar.

Satsa på en tavelvägg

Ett sätt att hänga tavlor är att skapa en tavelvägg. Det är inte så svårt. Dock är det bra att här ha motiv som så att säga hänger samman, så att de blir en enhet. Häng sedan upp en tavla och utgå från den när du hänger resten. Linjera kanterna!

8 Jun 2020