Kreativ kraft

Vådan av att byta fönster

Mitt fönster har gått sönder och nu måste vi byta ut det. Min mamma tycker att jag inte bara ska få ett nytt glas, utan passa på att byta ut hela fönstret. Hon menar att de gamla fönsterglasen är för gamla och att hela fönstret är utslitet. Tydligen kan också fönster blir utslitna. Inget jag visste om. Så nu ska jag byta fönster och vet inte riktigt vilka fönster som skulle passa.

Nu är jag i valet och kvalet

Jag har letat efter någon som kan byta ut hela fönster och har hittat Westcoast Windows som kan hjälpa mig. De kan ge mig råd om vilka sorts fönster som jag borde välja. Det är viktigt säger de, vilka fönster som passar på olika hus. Mitt hus är byggt någon gång på 1950-talet. Och då kan man tydligen inte välja fönster som är moderna. Man kan välja en design som passar med 1950-talet men ändå är nya. Det är bara designen som är gammal medan fönstren är nya. Tänk så bra och praktiskt!

Väntar med spänning på nya fönster

Så nu går jag här hemma och väntar spänt på att de kommer och installerar nya fönster hemma hos mig. Det blir förhoppningsvis snyggt när de är klara med dem. Under tiden har jag roligare saker för mig. De gör allt och jag behöver inte göra något, mamma betalar. Bra eller hur?

20 Jul 2017